Liikkuva opiskelu

Liikkuva opiskelu

Laihian lukiossa on käynnissä liikkuva opiskelu- hanke. Sen puitteissa opiskelijoille on tarjolla ilmainen padelvuoro kerran viikossa, uintilippuja Laihian uimahallille ja ohjattua välituntiliikuntaa sekä first beat-hyvinvointianalyysi.  Opiskelijoiden käyttöön on hankittu välituntiaktiivisuutta lisäämään soccerpöytäpeli, playstation vr- laseilla, leuanvetotankoja jne. Luokissa käytössä on korkeussäädettäviä pulpetteja ja aktiivisuusjakkaroita. Lukion urheiluvälinelainaamosta voi pyytää lainalle esim fatbiken. 

Oppitunneilla istumista keskeytetään, käytetään aktivoivia opetusmenetelmiä ja virkistäydytään mm. aivojumpalla. Liikkuva opiskelu-hankkeen edetessä koulussa järjestetään teemapäiviä, jolloin esim. tutustutaan eri urheilulajeihin. Lisäksi opiskelijoille järjestetään erilaisia aktivoivia ja liikunnallisia kisoja pitkin lukuvuotta. 

Liikkuva opiskelu-hankkeen koordinoivat opettajat ovat Maarit Marttala, Suvi Lehtipää, Anni Ruostekoski sekä Esa Kuivanto. Heiltä saa tarkempia tietoja hankkeen toiminnoista.

 

Liikkuva opiskelu- hanke netissä:

http://liikkuvaopiskelu.fi